Cautare

3860 de rezultate pentru "muresan gheorghe" (4.30 secunde)
Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan, Alexandru Culcea (Mare Maestru Vindecator), Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Maestrul Sri Vasudeva, Cristian Alexandru (trainer, profesor), Dana Simona Margarit (formator, technician si nutritionist), Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Alaturi de Pusa Hack si fiica ei, Emily Hack, pasionata si ea de obiecte de mobilier, au participat la eveniment Ligia Pop, Izabela Panescu, Carmen Negoita, Kamara de la Alb si Negru si Rita Muresan.
Poezia este scrisa de Adrian Paunescu, in momentul despartirii de Margareta Muresan, maestra de sah! Verusurile sunt sugestive, as putea sa ascult aceasta melodie la nesfarsit fara sa ma plictisesc.
"E un lider, face cat doi capitani" Iuliu Muresan, administratorul judiciar al lui Dinamo, a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Report si a dezvaluit ca Dinamo a semnat deja cu un prim jucator, Razvan Patriche.
Ati auzit de Erbasu, Mischie, Sechelariu, Muresan si altii. Problema noastra, a romanilor, este ca multi politicieni sint alesi democratic, dar au in cap modelul sovietic:
Ati auzit de Erbasu, Mischie, Sechelariu, Muresan si altii. Problema noastra, a romanilor, este ca multi politicieni sint alesi democratic, dar au in cap modelul sovietic:
Ati auzit de Erbasu, Mischie, Sechelariu, Muresan si altii. Problema noastra, a romanilor, este ca multi politicieni sint alesi democratic, dar au in cap modelul sovietic:
Dinamo a ajuns la un acord cu formatia poloneza Rakow Czestochowa pentru transferul lui Deian Sorescu.
Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, este de parere ca Iuliu Muresan, administratorul special al clubului din Stefan cel Mare, nu a fost tocmai inspirat atunci cand l-a numit pe Flavius Stoican in locul lui Mircea Rednic.
Dinamo a refuzat amicalul cu Real Madrid Castilla, care urma sa aiba loc pe 23 martie. Vestea a cazut ca un traznet asupra suflarii dinamoviste si a fost dezvaluita de presedintele DDB Spania, Dragos Sterpu.
Mircea Rednic este de parere ca Flavius Stoican, cel care l-a inlocuit pe banca tehnica, nu trebuie demis, ci membrii conducerii, Iuliu Muresan si Razvan Zavaleanu, ar trebui sa fie cei trasi la raspundere.
Mircea Rednic a declarat intr-o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special ca mai multi jucatori au fost adusi la Dinamo la cererea lui Steliano Filip, care ar fi impus conducerii jucatorii pe care ii vrea la echipa.
Situatia de la Dinamo este in continuare una grava din punct de vedere sportiv, iar administratorul special, Iuliu Muresan, a lasat de inteles din nou ca ar vrea sa plece.
de aceea, unii l-au propus drept cel mai mare roman pe Ghita Muresan sau Gogea Mitu. Dar meritele acestei actiuni nu se refera la ea insasi, ci la problemele conexe pe care le genereaza.
Din acest punct de vedere, transmiterea inregistrarii intalnirii dintre ministrul in functie al Agriculturii, Decebal Traian Remes, si un fost ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, nu trebuie sa ne surprinda.
Mai mare interes par sa prezinte acum reactiile la scandalul Remes-Muresan, indiferent cat de legate sau cat de paralele sunt ele.
Si este valabil pentru toti, pentru Borcea, Copos, Muresan, Iancu, totii copii, poate mai putin caricaturale, ale boss-ului absolut din Ghencea.
Si uite asa Gloria Buzau, botezata "Steluta" de Iuliu Muresan, i-a dat titlul chiar "nasului", dand peste cap toate socotelile.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre o eventuala numire a sa la echipa nationala, dupa ce Mircea Rednic si Iuliu Muresan l-au desemnat drept cel mai potrivit pentru post.
google-analytics.com